zaterdag 2 maart 2024 Menu

Achtbaan door je huis om woning te verkopen

Filmpje over huis Ermelo gaat 'viral'

Gepubliceerd:dinsdag 2 december 2014

HARDERWIJK/ERMELO - Een filmpje van een achtbaan die door een huis zoeft dat te koop staat, is op internet een hit geworden. Het filmpje was een actie van de ABN AMRO, die De Huizenpromotor aan de Schoolweg in Ermelo aan het werk had gezet.

In het filmpje zitten geinteresseerde huizenzoekers in de achtbaan om een spannende rondleiding door een huis in Ermelo te krijgen. Huiseigenaar Marjan Kraaij is enthousiast. ,,Het is absoluut, hartstikke echt geweest. Ik kon m'n huis niet meer in omdat die achtbaan er liep en alles open stond. Ik moest 's avonds over de achtbaan klimmen om boven in m'n slaapkamer te komen.''

Annemieke Boschma van WeFilm bv, een filmproductiemaatschappij, geeft aan dat het allemaal echt is. ,,Onze art-director Jeroen heeft hier al weken met zijn medewerkers aan gewerkt om de baan te realiseren en zo te construeren dat die in het huis ook echt werkt. En dat doet het dus ook. Vorig weekend, zaterdag 22 november is de film opgenomen nadat de baan in drie dagen aan de Schoolweg is opgebouwd.

De filmmaatschappij heeft begin november dit huis gevonden en na overleg met de eigenaresse Marjan Kraaij besloten om de film hier op te nemen. De film is gemaakt in opdracht van ABNAmro in het kader van hun huizencampagne De Huizenpromoter.

Bron: www.ermelovannu.nl

Lees het hele artikel HIER