Warning: file_get_contents(http://api.wunderground.com/api/0096c1ed278a9a87/conditions/q/CA/Harderwijk.json) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 503 Service Unavailable in /var/www/vhosts/harderwijknu.nl/httpdocs/template/extra/parts/weather.php on line 36

Warning: file_get_contents(http://api.wunderground.com/api/0096c1ed278a9a87/forecast/q/CA/Harderwijk.json) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 503 Service Unavailable in /var/www/vhosts/harderwijknu.nl/httpdocs/template/extra/parts/weather.php on line 54
Sport | Harderwijknu.nl
dinsdag 21 maart 2023 Menu
sport

HV Harderwijk redt het niet tegen Celeritas

foto: HV Harderwijk

Harderwijk - Afgelopen zondag speelden de heren van Harderwijk tegen Celeritas uit Bunnik. De laatste wedstrijd van het veldseizoen werd verliezend afgesloten. 

Eerste seizoenzege handbalheren Harderwijk

foto: HV Harderwijk

Harderwijk - Na de interessante wedstrijd van vorige week, waarbij HV Harderwijk met 22-28 verloor van Omega, streden de heren deze week vanaf de start van de wedstrijd voor een overwinning op Heracles.

Spel handbalheren Harderwijk biedt perspectief

foto: HV Harderwijk

Harderwijk - Afgelopen zondag speelde het eerste herenteam van Handbalvereniging Harderwijk thuis tegen heren 1 van Omega. Na een sterke start boog Omega door slim gebruik te maken van de ruimtes de achterstand voor rust om in een ruime voorsprong. Na rust vocht HV Harderwijk terug tot 22-28.

Dames HV Harderwijk komen fysiek nog tekort

foto: HV Harderwijk

Harderwijk - Afgelopen zondag heeft Dames 1 van Handbalvereniging Harderwijk haar tweede wedstrijd van het seizoen gespeeld. Ze zijn, met een mix aan ervaringen en leeftijden, de strijd aangegaan tegen het eerste damesteam van ASC LHV.

Vierde editie Veluwe Games

foto: Martin van de Rijt

Harderwijk - Vrijdag 25 september a.s. gaan de Veluwe Games weer van start. Op de velden van Zwart-Wit '63 aan de Parkweg wordt aan kwetsbare burgers van de Noord-Veluwe een uitdagend sportprogramma aangeboden, om hen een feel good-moment te laten beleven.

VVOG bekeken langs Flevo Boys

foto: VVOG

Een snelle voorsprong en een goede eerste helft leidde de thuisoverwinning van VVOG in tegen Flevo Boys. Hoewel de gasten uit Emmeloord na de pauze aanvallender ging spelen, bracht een mooie actie van Pernelly Biya op aangeven van de stek spelende Jeremy de Graaf de verlossende 2-0 op het scorebord en bleven de drie punten op De Strokel.

Zwak Zwart Wit '63 ten onder in Stroe

foto: Mieke Houtman

Harderwijk - Na een saaie eerste speelhelft wist Zwart Wit '63 in en tegen Stroe ook in het tweede bedrijf geen potten te breken. Het zwakke optreden van de Harderwijkers resulteerde in een 2-1 verlies.

Goede opkomst Waterfronttour 2015

foto: Ton Pors

Harderwijk - Met 120 deelnemers kende de tweede editie van de Waterfronttour een goede opkomst. De recreatieve - en sportieve fietsers genoten van een gevarieerde tocht door Harderwijk en over de Noord-West Veluwe.

JOGG Mud Masters op strandeiland

foto: JOGG Harderwijk

Harderwijk - Op vrijdag 18 september a.s. wordt de JOGG Mud Masters gehouden voor groep 7/8 van de basisschool en klas 1/2 van het voorgezet onderwijs. Op het Strandeiland is een uitdagend parcours uitgezet. JOGG is een lokaal initiatief gericht op de aanpak van overgewicht bij de jeugd.

Handbalvereniging start eerste seizoen

foto: Handbalvereniging Harderwijk

Harderwijk - Handbalvereniging Harderwijk heeft begin deze maand officieel afgeworpen voor het eerste volledige seizoen in haar korte bestaan. Met vier teams in de competitie heeft HV Harderwijk haar aantal teams verdubbeld ten opzichte van vorig seizoen met inmiddels al twee gewonnen wedstrijden.

VVOG hard onderuit tegen SVZW

Harderwijk - VVOG kende een slechte seizoensouverture. In Wierden gingen de Harderwijkers tegen SVZW met maar liefst 6-2 onderuit.

Slim Zeewolde overtroeft slap Zwart Wit '63

foto: Zwart Wit '63

Harderwijk - Zwart-Wit ’63 speelde zaterdag een districtsbekerwedstrijd tegen 2e klasser vv Zeewolde. Zwart Wit ’63 had aan een gelijk spel genoeg om de volgende ronde van de beker te bereiken. Hoewel de Harderwijkers een 0-2 achterstand wisten weg te werken, ging Zeewolde alsnog met de winst aan de haal en mag het door dit resultaat verder bekeren in het district.

VVOG langs Roda '46, NSC niet langs Hoogland

foto: VVOG

Harderwijk - VVOG heeft zaterdagmiddag voor de districtsbeker een 0-1 overwinning behaald op Roda '46 uit Leusden. Doordat NSC Nijkerk niet verder kwam dan een 2-2 geljkspel tegen Hoogland zijn zij uitgeschakeld. Dinsdagavond 1 september speel VVOG thuis tegen Hoogland. Het duel op De Strokel begint om 20.00 uur.

Meer berichten