zondag 28 april 2024 Menu

Dames HV Harderwijk komen fysiek nog tekort

Vrouwen strijdend ten onder tegen ASC LHV

Gepubliceerd:vrijdag 18 september 2015

Harderwijk - Afgelopen zondag heeft Dames 1 van Handbalvereniging Harderwijk haar tweede wedstrijd van het seizoen gespeeld. Ze zijn, met een mix aan ervaringen en leeftijden, de strijd aangegaan tegen het eerste damesteam van ASC LHV.

In de eerste minuten verrasten ze de tegenstander door mooie aanvallen en een fraai eerste doelpunt. De dames van ASC LHV deden er vervolgens fysiek een stapje bovenop, waardoor de dames van HV Harderwijk werden overrompeld. Hierdoor kreeg de tegenstander volop kansen en daaropvolgend een forse voorsprong. Ondanks een wijziging in de verdediging, van een 5-1 naar een 6-0, was de tegenstander te sterk voor HV Harderwijk. De tussenstand werd 2-11.

De dames van HV Harderwijk begonnen zeer sterk aan de tweede helft. Verdedigend stonden ze zeer sterk, waardoor de kansen voor ASC LHV snel afnamen. Deze verdediging kostte echter veel energie, waardoor HV Harderwijk conditioneel te kort kwam gedurende de aanvallen en er weinig kansen werden gecreëerd. De eindstand werd 5-16.

bron: Nicole van der Sligte, HV Harderwijk.