zaterdag 27 april 2024 Menu

Moeizaam gelijkspel Zeewolde tegen Odysseus

Blessures baren zorgen

Gepubliceerd:vrijdag 20 februari 2015

Zeewolde - Zeewolde heeft met pijn en moeite gelijkgespeeld tegen rode lantarendrager Odysseus ’91. De Utrechters kregen de beste kansen, maar konden het verschil niet maken.

Zeewolde begon goed en scoorde in de 13e minuut uit een prima counter de 1-0. Job Hoogedoorn reageerde attent op een prima pass van Ewout Wijnbergen en liet keeper Erik Vissink kansloos. Een paar minuten later had het zelfs 2-0 kunnen en moeten zijn. Deze keer was Job Hoogedoorn niet gelukkig in de afronding. Odysseus deed vanaf het begin niet onder voor Zeewolde.

Na het uitvallen van Job Hoogedoorn in de 27e minuut was het helemaal gedaan met het aanvallende gevaar van Zeewolde. Odysseus zocht in de eerste helft veelvuldig Torban Vrielink door de lucht. Hij was een paar keer dicht bij een treffer, maar zag zijn inzetten niet beloond. Verder maakte beide partijen er een slag op het middenveld van. Vlak voor rust en direct na rust ontsnapte Zeewolde aan de gelijkmaker. Beide keren wist keeper Martin van Barneveld zijn doel schoon te houden.

In de 55e minuut ging het voor Zeewolde toch mis. Odysseus zocht vanaf de rust meer de ruimte via de vleugels. Deze keer was Gabe van Wijk over de linkerkant te snel voor de verdedigers van Zeewolde en met een perfecte voorzet stelde hij Torban Vrielink in staat de 1-1 aan te tekenen. Een paar minuten later een vrijwel identieke situatie vanaf de rechterkant. Ook nu was Gabe van Wijk te snel voor de verdediging van Zeewolde. Zijn voorzet was op maat, maar gelukkig voor Zeewolde schoot Robin Coha de bal recht in de handen van keeper Van Barneveld.

Na de nodige wissels probeerde Zeewolde het nog wel, maar echte kansen leverde het niet op. De eindstand bleef bij 1-1.