zondag 28 april 2024 Menu

Nunspeet geeft zege uit handen

mannen van Jan van den Berg verspelen 0-2 voorsprong

Gepubliceerd:maandag 27 oktober 2014

KAMPEN- Nunspeet heeft in de eerste klasse D een zo goed als zekere overwinning tegen Go Ahead Kampen uit handen gegeven.

De mannen van trainer Jan van den Berg stonden na iets meer dan een kwartier spelen op een 0-2 voorsprong door treffers van Marnix Tissingh en Marcel Huisman.

Na rust verzuimde Nunspeet verder afstand te nemen en zag de Kampenaren in de slotfase nog langszij komen door treffers van Madih Doufika. In de blessuretijd verzuimde Nunspeet alsnog de volle buit mee te nemen omdat Henk Baum vanaf elf meter miste.  Eyup Terlemez haalde het einde van de wedstrijd niet. De invaller van Nunspeet kwam onbesuisd in en kreeg rood.

archieffoto: De geblesseerde Rob Dobbenberg(hier nog in het shirt van FC Horst) was tegen Go Ahead Kampen niet van de partij.