Zeewolde pakt drie belangrijke punten

Mannen van Gert Visscher nemen afstand van gevarenzone

Gepubliceerd:maandag 24 november 2014

ZEEWOLDE – In de westelijke tweede klasse B heeft Zeewolde in de strijd om degradatie belangrijke punten gepakt.

De ploeg van trainer Gert Visscher boekte de derde competitiezege door FC Aalsmeer met een 2-1 nederlaag naar huis te sturen. Dankzij deze overwinning is de promovendus naar de tiende plaats geklommen met maar vijf punten achterstand op de zesde plaats van FC Almere.

De thuisclub kende een vliegende start want in de derde minuut was het al raak. Centrumverdediger Jeffrey Bras dook op aan de linkerkant en besloot zijn rush met een prima voorzet op Ruben Stoelhorst die de 1-0 aantekende.

Vlak voor rust kreeg Zeewolde de gelijkmaker om de oren toen Michal Kocon een verdedigingsfout afstrafte. De 1-1 leek ook de ruststand te worden maar Job Hoogedoorn dacht daar anders over door na een mooie rush heel rustig de 2-1 binnen te schieten en daarmee ook tevens de eindstand te bepalen.

Zaterdag 29 november speelt Zeewolde in Utrecht tegen UVV, aftrap 15.00 uur.