zondag 28 april 2024 Menu

Bart Mous: “Sta hier met een kut gevoel”

Harderwijker heeft een déjà vu:

Gepubliceerd:maandag 8 december 2014

Eigen foto: De mee opgekomen Geert Jan Hoogteijling zet EFC'58 met een kopbal op een 1-0 voorsprong.

ERMELO: ,,Ik sta hier met een kut gevoel”, zei Zwart Wit’63-aanvaller Bart Mous na de 3-1 nederlaag.

,,Het is een beetje het verhaal van dit seizoen: je speelt niet onaardig en bent de betere partij, maar weet het niet in een goed resultaat om te zetten. In de rust hebben we tegen elkaar gezegd dat er wat te halen viel. De eerste 25 minuten na rust had EFC’58 helemaal niets te vertellen. Het voetbal was niet goed, maar we waren wel heer en meester. We wonnen elk duel en creëerden kansen en de 2-1 viel meer dan terecht. Bij ons in het veld leefde het gevoel niet óf we de 2-2 zouden gaan maken maar wanneer. In de slotfase gingen we alles of niets spelen en gaven nog een doelpunt weg. Het was niet een te hard duel, maar leuk fanatiek. Na de wedstrijd weer even goede vrienden.”