Zwart Wit’63 krijgt weer eens loon naar werken

na een reeks povere resultaten

Gepubliceerd:woensdag 26 november 2014

UDDEL- In de derde klasse B heeft de Harderwijkse derdeklasser Zwart Wit’63 een einde gemaakt aan een reeks povere resultaten.

Na zeven wedstrijden zonder overwinning wist de ploeg van Joël Titaley te winnen bij Prins Prins Bernhard(1-2) en nam daardoor afstand van de gevarenzone.

,,Eindelijk, eindelijk hebben we ons weer eens beloond met een overwinning”, jubelde de winnende coach. ,,Dat is wat de jongens gewoon verdienen voor het harde werken dat ze de afgelopen weken hebben laten zien.”

De Harderwijkers hadden moeite met het gras van sportpark De Zandsteeg omdat ze zelf gewend zijn om op kunstgras te spelen. Maar ondanks die handicap had Zwart Wit'63 het eerste halfuur toch het beste van het spel met goede kansen en na 24 minuten een terechte voorsprong door een treffer van Bart Mous.

Twaalf minuten later stopte David Houtman nog een penalty van Michel Bronkhorst maar had vlak voor rust geen passend antwoord op een inzet van Wilco Pul( 1-1). ,,Dat was in die fase nog niet eens onverdiend”, gaf Titaley toe. ,,Ik heb in de rust gezegd dat we moesten blijven geloven in onze manier van spelen en dat de kansen dan vanzelf wel zouden en dat gebeurde ook."

Tien minuten voor tijd was Robert Ambroziak matchwinner.