zondag 28 april 2024 Menu

Spel handbalheren Harderwijk biedt perspectief

Gepubliceerd:dinsdag 22 september 2015

Harderwijk - Afgelopen zondag speelde het eerste herenteam van Handbalvereniging Harderwijk thuis tegen heren 1 van Omega. Na een sterke start boog Omega door slim gebruik te maken van de ruimtes de achterstand voor rust om in een ruime voorsprong. Na rust vocht HV Harderwijk terug tot 22-28.

Na een sterke start stond Harderwijk bij een kleine vijf minuten op een 3-1 voorsprong. Vanwege deze onverwachtse voorsprong werd Omega gedwongen wakker te worden, vrij snel kwamen ze op gelijke hoogte om vervolgens de voorsprong over te nemen. De hoekspelers van Omega maakten goed gebruik van de ruimte die ze kregen op de cirkel. Hieruit vielen vervolgens dan ook vele doelpunten. De ruststand werd 7-16.

Na de rust vocht Harderwijk terug, waardoor het tot de 12e minuut gelijk op ging. Op dat moment kantelde de wedstrijd enigszins in het voordeel van Harderwijk. De einduitslag werd uiteindelijk 22-28. Dit biedt het herenteam van HV Harderwijk perspectief voor de komende weken.

Doelpunten: 10 x R. Te Riele, 8 x J. Van Duinen, 2 x M. Lutz, 1 x D. Gude, 1 x M. Den Dunnen

Aanstaande woensdag 23 september speelt dames 1 tegen Voice dames 1 om 19:45 uur in Sporthal Drielanden (de Bogen). Uiteraard is iedereen van harte welkom te komen kijken.

Verslag: Lars Kerkhoff