zondag 28 april 2024 Menu

Hierden komt goed uit de winterstop

roodhemden winnen inhaalduel met 4-1 bij Duno

Gepubliceerd:zondag 18 januari 2015

DOORWERTH- Hierden is goed uit de winterstop gekomen. De mannen van trainer Peter Epe wonnen hun inhaalduel in de 2e klasse G met 4-1 bij het drie plaatsen hoger geklasseerde Duno D.

,,Vooral in de eerste helft speelden we heel goed vanuit de organisatie”, vond middenvelder Ugur Ayaz. ,,Daardoor kwamen we binnen vijftien minuten al op een 3-0 voorsprong en wonnen heel vaak de tweede bal."

De roodhemden kwamen door doelpunten van Jeroen Spoelstra en tweemaal Ali el Haddadi op een ruime voorsprong. ,,Daarna was de wedstrijd al wel gespeeld", vervolgde Ayaz.

Na een uur completeerde Spoelstra het kwartet treffers en redde Duno de eer door een treffer van Jeremy Overbeek.

,,Wij hebben hun fouten eigenlijk afgestraft", zei ploeggenoot Brian Klaassen, die met twee assists op Spoelstra zijn steenje bijdroeg aan overwinning. ,,Het was makkelijker dan vooraf gedacht."

Door dit resultaat stijgen de Hierdenaren een plek en zijn terug te vinden op de zesde stek.

Hierden neemt het zaterdag in eigen huis op tegen Renswoude, maar Spoelstra onbreekt vanwege een schorsing omdat de middenvelder tegen een gele kaart opliep.