zaterdag 21 september 2024 Menu

HV Harderwijk redt het niet tegen Celeritas

Gepubliceerd:dinsdag 13 oktober 2015

Harderwijk - Afgelopen zondag speelden de heren van Harderwijk tegen Celeritas uit Bunnik. De laatste wedstrijd van het veldseizoen werd verliezend afgesloten.

Celeritas opende de wedstrijd al snel met een 5-1 voorsprong en gaf die voorsprong niet meer weg. Zij bleven hun eigen spelletje spelen en Harderwijk kwam er niet aan te pas door een gebrek aan  dreiging. De ruststand werd 13-3.

Na de rust ging Celeritas verder en liep alsmaar sneller uit. Celeritas maakte zeker in de tweede helft goed gebruik van de wisselspelers die ze tot hun beschikking hadden, waardoor ze Harderwijk kapot konden lopen. Ondanks de einduitslag van 31-6 in het voordeel van Celeritas hebben de heren van Harderwijk ook van deze wedstrijd weer veel kunnen leren.

Doelpunten: 3x Van Duinen, 2x Mulder, 1x Den Dunnen.

verslag: Nicole van der Sligte