zondag 28 april 2024 Menu

VVOG wint van tiental WVF

Harderwijkers slaan munt uit nummeriek overwicht

Gepubliceerd:maandag 27 oktober 2014

ZWOLLE – VVOG handhaafde zich door een 0-2 zege bij het nog puntloze WVF in de subtop van de hoofdklasse C.

,,Het was een verdiende overwinning”, zei linksback Lars Kerver. ,,We waren goed in balbezit en zijn geduldig gebleven en hebben een hoop kansen gecreëerd en uiteindelijk twee mooie verdiende goals gemaakt.”

VVOG speelde 75 minuten met een man meer dan WVF omdat van Bas Bouwhuis rood kreeg. Kerver: ,,Hij kwam met twee benen in en de scheidsrechter besloot om rood te trekken maar ik weer niet of het een terechte rode kaart was. We hebben de man meer goed uit weten te buiten. We zijn blijven voetballen en hebben het baltempo hoog gehouden om ze toch stuk te spelen. In de eerste helft creëerden we al een hoop kansen en die gingen er dan niet in. In de tweede helft vlogen ze er gelukkig wel in en dan is de wedstrijd natuurlijk gespeeld."

Rake afstandschoten van Pernelly Biya en Richard Haklander bezorgden de Harderwijkers de winst.