zondag 28 april 2024 Menu

NSC kan maar niet winnen

na 13 september geen driepunter meer gescoord

Gepubliceerd:maandag 24 november 2014

BENNEKOM – In de hoofdklasse A krijgt hekkensluiter NSC het lek maar niet boven. Bennekom was met 2-0 te sterk voor de geplaagde formatie van Jürgen Schefczyk, die na 13 september geen wedstrijd meer won.

Ook tegen de nummer vijf mochten de Nijkerkers geen moment aanspraak maken op de overwinning en werden in de eerste helft op alle fronten afgetroefd. Vlak voor rust was doelman Jeroen de Harder kansloos op een indraaiende voorzet van Marc Harlaux.

Negen minuten na de hervatting was het opnieuw raak toen Kevin Sissing een strafschop benutte nadat de scheidsrechter een overtreding had geconstateerd op Bram Eltink. ,,Al met al was Bennekom gewoon de betere ploeg en heeft gewoon verdiend gewonnen”, oordeelde De Harder, die berustte in de nederlaag maar wel lichtpuntjes zag. ,,In de tweede helft hebben we er nog van alles aan gedaan en zag je ook dat we prima kunnen voetballen en dan zelfs Bennekom onder druk kunnen houden.”