zondag 28 april 2024 Menu

Zwart Wit’63 vergeet te scoren

trainer Titaley telt wel 20 gemiste kansen

Gepubliceerd:maandag 10 november 2014

HARDERWIJK–Derdeklasser Zwart Wit’63 heeft thuis met 1-1 gelijkgespeeld tegen hekkensluiter EZC’84 uit Epe dat inuitwedstrijden nog geen enkel punt vergaard had.

De ploeg van Joël Titaley was bijna de hele wedstrijd dominant, grossierde echter in het missen van kansen.

De Harderwijkers staan derhalve ook na de negende speelronde op de tiende stek.

,,We hebben duidelijk twee punten verloren”, maakte Titaley de balans op. ,,We waren de betere ploeg. Alles wat we tegen Stroe niet deden(2-1 verlies, red.), deden we nu wel. Ik heb tegen de ploeg gezegd dat we ontzettend trots moeten zijn op de manier waarop we gespeeld hebben maar daarnaast is het ook ontzettend balen dat je de drie punten niet pakt."

Nadat de thuisclub twee kansen onbenut liet was in de vierde minuut aan de ander kant wel meteen raak toen een voorzet van Dennis Bergs hard tegen de touwen werd gekopt door spits Mervyn Ireeuw.

Na een halfuur kwam Zwart Wit’63 langszij: uit een corner van Bennie Schuurman werd de bal door Martijn Smits op de lat gekopt en de rebound werd door Bart Mous binnengetikt.

In de tweede helft gingen de Harderwijkers vrolijk op dezelfde voet verder maar hoe gevaarlijk ze ook waren, scoren deden zij niet.

Maarten Praamstra kreeg tien minuten voor tijd zijn tweede gele kaart maar ook met een man minder bleef Zwart Wit’63 de veel betere ploeg en kreeg nog twee beste kansen om de drie punten thuis te houden.