dinsdag 5 maart 2024 Menu

Automobilist knalt tegen boom bij Rode Koper

Auto totaal verwoest, 20-jarige man gewond

Gepubliceerd:donderdag 18 december 2014

HARDERWIJK/ERMELO - Een 20-jarige automobilist uit Elspeet is woensdagavond op de weg van het Rode Koper richting Staverden op een boom geknald. De jongeman is zwaargewond naar het ziekenhuis in Zwolle vervoerd.

Hoe het ongeval is gebeurd, is nog onduidelijk. De politie zoekt daarom nadrukkelijk naar getuigen. De politie kreeg omstreeks 18.45 uur een melding dat er een ernstig eenzijdig ongeval had plaatsgevonden. Een automobilist was tegen een boom gebotst en zat bekneld in zijn auto.
De brandweer trof een enorme ravage aan. De auto was totaal verwoest en het slachtoffer moest uit zijn auto worden bevrijd. Na te zijn gestabiliseerd is hij naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht. Hij heeft in ieder geval diverse botbreuken opgelopen.

De verkeersongevallendienst van de politie heeft een eerste onderzoek ingesteld. Hierbij is gebleken, dat de man uit de richting Ermelo kwam en richting Staverden reed. Door nog onbekende oorzaak is hij tegen een boom aan de linkerkant van de weg gebotst. De politie vraagt tips via 0900-8844.