zondag 21 juli 2024 Menu

80s & 90s ON ROUTE op vrijdag 13 maart

Gezellige avond met bekende hits

Gepubliceerd:maandag 2 maart 2015

Harderwijk - In 15 verschillende horecagelegenheden gaan vrijdagavond 13 maart verschillende muzikanten terug in de tijd. Genieten van hits uit de jaren tachtig en negentig. Je waant je even terug naar ‘die goeie ouwe tijd’. Met een hapje eten in de stad vooraf begint de avond goed. Daarna zorgen de bekende hits voor een ouderwets gezellige avond.

In 15 verschillende horecagelegenheden gaan vrijdagavond 13 maart verschillende muzikanten terug in de tijd. Je start de avond bij De Belofte met DJ Nappie om zo door te gaan naar Luigi’s, Hotel Baars met de Flaming Stars of toch naar Café De Gauwigheid. Via Hotel Allure naar D’lish, nog even oversteken naar Café Gerritje of toch even rechtdoor naar Cafvino Dulce. In Tommy’s zijn de tafels eveneens aan de kant geschoven voor swingende moves. Meezingen met Susan bij Café Maatjes om daarna nog even te zien wie de Surprise Act bij ’t Schippertje is. Dan wordt het kiezen tussen Sir Jack of Nicky’s Inn. De Bierelier kan ook nog om de laatste drie nummers van de 3DJ’s bij De Boterlap nog mee te nemen.

Kortom, een geweldige avond vol bekende hits. Om je route te bepalen, check je even de flyer om te zien hoe laat wie speelt. De entree is gratis, het bier staat koud dus kom vooral binnen. De voeten mogen van de vloer!