zaterdag 2 maart 2024 Menu

Band Sunday Sun in Estrado

3FM Serious Talent formatie treedt op in Harderwijk

Gepubliceerd:woensdag 25 februari 2015

Harderwijk - Donderdag 5 maart a.s. treedt de band Sunday Sun op in locatie Estrado. De beloftevolle formatie die met hun goed ontvangen debuutalbum We let go vrolijke popliedjes ten gehore brengt, is een absolute must see.

In het voorjaar van 2014 trok Sunday Sun samen met BADE langs alle relevante Nederlandse poppodia. Nu het debuutalbum We Let Go uit en gaat het pas echt hard met de band. De songs werken even aanstekelijk als de single Highly Respected Rebel van de eerste EP uit 2012. De single I Call You Honey werd door onder meer 3FM uitstekend ontvangen. Spotify zette deze single zelfs bovenaan hun Spotlight on 2015-lijst, een playlist met tips voor het nieuwe jaar.

Zelf noemt de band We Let Go een frisse zomerse plaat om de winter mee door te komen. Zodra het voorjaar van 2015 zich voorzichtig aandient, zal de band je hier nog een klein handje mee helpen door weer te gaan optreden.

Kom dus kijken op donderdag 5 maart 2015. Het concert begint om 21.00 uur. De zaal is vanaf 20.00 uur open. Een kaartje kost € 8,00. Locatie Estrado is te vinden aan de Parkweg 3 te Harderwijk.