dinsdag 5 maart 2024 Menu

Blues in de binnenstad van Harderwijk

Bluesroute doet tien centrumlocaties aan

Gepubliceerd:maandag 4 mei 2015

Harderwijk - Op vrijdagavond 15 mei a.s. kunnen liefhebbers van bluesmuziek de jaarlijkse Bluesroute volgen bij een tiental horecagelegenheden in het centrum van Harderwijk. Vanaf 21.00 uur spelen tien bands op verschillende locaties tot na middernacht de pannen van het dak.

De Bluesroute is een gezamenlijk initiatief van verschillende horecaondernemers. Dit jaar kun je op 10 locaties in terecht waar verschillende artiesten een spetterend optreden verzorgen. Met bands als Wood, 991/2, the Underground Funk Band, the Too Mutz Blues Band, Blooze on the Rocks en Johnny Clark & the Outlaws staat er weer een goede line-up.

Na de 80’s & 90’s route in maart, is dit de tweede route van het jaar. Nieuw is de website www.horecaroute.nl, waarop de bezoekers alle informatie kunnen vinden over de locaties, de bands en andere leuke acties.

Tijdens de Bluesroute is een echte Bluesburger, een limited-edition hamburger verkrijgbaar. Meer informatie en leuke acties kun je vinden op de website. Na afloop van de Bluesroute zullen op de site ook sfeerfoto’s worden geplaatst.