dinsdag 5 maart 2024 Menu

Cast Podiumspektakel Harderwijk compleet

Bert Jansen krijgt rol als broer hoofdrolspeler

Gepubliceerd:donderdag 20 november 2014

HARDERWIJK - De cast voor Podiumspektakel Stadsgezichten is rond. Met het toevoegen van Bert Jansen als broer van de hoofdrolspeler, zijn nu bijna 200 spelers, musici, koorleden en andere medewerkers bezig met de enorme voorstelling op het Kloosterplein.

Op 18, 19 en 20 juni 2015 is het Kloosterplein het decor voor deze groots opgezette theatervoorstelling Stadsgezichten. ’Stadsgezichten’ speelt zich af in de tijd dat in Harderwijk het Koloniaal Werfdepot was gevestigd. Met in de hoofdrol de jonge vissersknecht Maarten, gespeeld door Gerrit van den Berg.

Na de audities die afgelopen zomer zijn gehouden, waren bijna alle rollen ingevuld. Voor de personage van Robert was tot nu toe nog geen geschikte man gevonden, maar inmiddels is de cast uitgebreid met Bert Jansen. In het dagelijkse leven is hij leerkracht van groep 7 en hij ziet het als een uitdaging om in de huid te kruipen van de knappe, jongere broer van de vissersknecht Maarten.

Alle informatie over het Podiumspektakel, de cast en crew, andere medewerkers en sponsors staat op www.podiumspektakel.nl