zondag 21 juli 2024 Menu

Cees van Oostrum nieuwe voorzitter Centrummanagement

Oud-raadslid trekt ondernemerskar Harderwijk

Gepubliceerd:maandag 30 maart 2015

Harderwijk - Het bestuur van Stichting Centrummanagement Harderwijk heeft in de persoon van Cees van Oostrum een nieuwe voorzitter gevonden. Van Oostrum is bekend in onderwijs, zorg en politiek. Van 2010 tot 2014 maakte hij als PvdA-raadslid deel uit van de Harderwijkse gemeenteraad.

Van Oostrum is al jaren bewoner van de Harderwijkse binnenstad. Tijdens eerder georganiseerdel ondernemersavonden heeft hij al kennis kunnen maken met een aantal ondernemers. Van Oostrum heeft zin in de nieuwe functie en ziet veel kansen voor het verhogen van het ondernemersklimaat in de Harderwijkse binnenstad. "Samen gaan we daar de schouders onder zetten. Er iggen genoeg uitdagingen voor ons. In samenwerking met de ondernemers moeten we veel kunnen bereiken. Daar ga ik voor."

Het bestuur van Stichting Centrummanagement Harderwijk bestaat verder uit Diana Jansen, Lucas Seijerlin, Charla Dekens en Bart Foppen. Dieke Lodewijk zorgt voor de secretariële ondersteuning. Renate Slokker is actief als centrummanager.

bron: Stichting Centrummanagement Harderwijk