zaterdag 2 maart 2024 Menu

Drumclinic en The Miseries in Estrado

Frisse start cultureel seizoen

Gepubliceerd:vrijdag 28 augustus 2015

Harderwijk - Met een drumclinic door Drumstudio Harderwijk en een optreden van The Miseries wordt in Estrado het culturele seizoen geopend.

Drumclinic

Vanaf 11.00 uur tijdens de opening van het culturele seizoen, geeft Drumstudio Harderwijk een drumclinic in Estrado Muziekcafé. Diverse drummers zullen meedrummen met een liedje waarvan het publiek aanvankelijk alléén de drums te horen krijgt. Aan het publiek de vraag welk liedje het betreft en welke drummer wordt herkend. De liedjes zijn geselecteerd op drumritme en/of drumfill, zodat ook niet-drummers dit zouden moeten kunnen herkennen. De quizmaster van de dag zal het publiek voorzien van cryptische aanwijzingen, voor het geval dat spelen ervan alleen niet voldoende blijkt te zijn…….

The Miseries (met Tim Knol)

Tim Knol wilde het even helemaal anders doen. Hij begon met drie vrienden uit Hoorn een garagerockband. The Miseries spelen puntige, harde en catchy liedjes die doen denken aan The Ramones, The Saints en The Buzzcocks. Het begon met enkele optredens op kleine podia, maar al snel stond de band op Into The Great Wide Open, Le Guess Who?, Noorderslag en zelfs SXSW in Austin Texas! Garagerock in zijn puurste vorm. Onlangs verscheen de debuutplaat van The Miseries op Excelsior Recordings. En nu is het aan de band om hun talent live op het podium neer te zetten!

De avond begint vanaf 20.00 uur zaal open, kaarten reserveren via www.estrado.nl

Estrado is onderdeel van Stichting Podia, samen met de Catharinakapel en Theater Harderwijk. Gedurende het nieuwe culturele seizoen is er weer een zeer gevarieerd aanbod op de diverse locaties geprogrammeerd! Adres: Parkweg 3, Harderwijk

Voor actuele informatie en reserveren:
Website: www.estrado.nl

Facebook: https://www.facebook.com/estrado.harderwijk

Twitter: Muziekpodium Estrado@muziekpodium