zondag 21 juli 2024 Menu

Energiecoöperatie Endura genomineerd voor Rabobank Samen Sterker Fonds

Gepubliceerd:donderdag 24 november 2016

Sinds 2014 organiseert Rabobank Randmeren jaarlijks een competitie rondom het Samen Sterker Fonds. Met dit fonds neemt Rabobank een aandeel in de economische vitaliteit, leefbaarheid, duurzaamheid of educatie in de gemeenten Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk en Bunschoten-Spakenburg.

Endura, dé lokale energiecoöperatie voor inwoners, bedrijven en organisaties in Harderwijk en Hierden, is namens Harderwijk genomineerd voor het Samen Sterker Fonds.

Samen met haar leden neemt Endura de verantwoordelijkheid om het energieverbruik in de regio te verduurzamen en te verminderen. Het belangrijkste doel is het waarborgen van een duurzaam leefbare wereld voor de komende generaties. Om dit te bereiken werkt de nieuwe energiecoöperatie waar mogelijk met lokale aanbieders om betrokkenheid te generen en het ondernemersklimaat in de regio een boost te geven.

Op 30 november aanstaande vindt de finale van het Samen Sterker Fonds plaats in Hart van Holland te Nijkerk en wordt bekend of Endura een prijs wint. U kunt meehelpen. Like hun facebookpagina: www.fb.com/EnduraHarderwijk

www.endura-harderwijk.nl