dinsdag 3 oktober 2023 Menu

Ermelo's college krijgt visum voor Harderwijk

Harderwijk nodigt burgemeester uit voor wedstrijd VVOG-DVS

Gepubliceerd:woensdag 15 april 2015

ERMELO – Burgemeester Harm Jan van Schaik van Harderwijk heeft op officiële wijze het Harderwijkse paspoort overhandigd aan burgemeester André Baars van Ermelo. Dit alles in de opmaat naar de streekderby tussen DVS’33 en VVOG aanstaande zaterdag. ,,Het visum is geregeld,” meldt Van Schaik terwijl hij het speciaal voor deze gelegenheid gemaakte paspoort overhandigt.

Of hij zaterdag naast Baars op de tribune zit, laat hij nog in het midden. ,,Dat hangt van de sfeer af,” zegt hij lachend. Van Schaik moest overigens kostelijk lachen toen hij vanmorgen over het Burgemeester van Boeijenplein reed en daar de ‘aangeklede’ bollen zag. Er wordt dan ook gesproken over gezonde rivaliteit tussen de buurgemeentes.
Delegatie

Baars hoopt op een spannende, maar vooral sportieve wedstrijd waarbij hij natuurlijk punten voor DVS’33 wil zien. ,,Dat is ook nodig als we nog voor het kampioenschap willen gaan,” aldus de Ermelose burgemeester.
Het college gaat zaterdag overigens met een grote delegatie naar het VVOG-terrein in Harderwijk. Ook de wethouders namen daarom graag een paspoort van Van Schaik in ontvangst.
Afgelopen zaterdag werden er al paspoorten met de slogan ‘Harderwijk, altijd welkom’ uitgedeeld op het DVS’33 terrein. Dit initiatief van de paspoorten komt van Drukkerij Wedding in samenwerking met Broad Communications Company BV. De een is sponsor van DVS’33 en de ander van VVOG. Van strijd is ook hier dus niet echt sprake.