zaterdag 2 maart 2024 Menu

Gezellige Christmas Carol op Vischmarkt Harderwijk

Vooral zondag lekker druk op Harderwijkse Vischmarkt

Gepubliceerd:maandag 15 december 2014

HARDERWIJK - De Harderwijkse Christmas Carol kon na twee dagen redelijk succesvol worden genoemd. Hoewel het bezoekersaantal niet enorm was, maakte de sfeer een hoop goed.

Afgelopen weekend herleefden oude tijden op de Harderwijks Vischmarkt. Vooral de stichting Levende Historie Harderwijk zorgde voor een mooie kerstbeleving door in de oude klederdracht met hoge hoeden, oude kinderwagens en mooie jurken de show te stelen. Het draagt flink bij aan de sfeer op de Vischmarkt, die verder vol stond met kraampjes en een podium voor muziek.

Wie nog niet de kerstsfeer al te pakken had, werd zeker na het bezoeken van de kerstmarkt aangestoken met het 'virus'. De Christmas Carol is een van de evenementen die bij Harderwijk Winterstad hoort. Echt veel verkopen deden de mensen achter de kraampjes niet, "maar het is leuk om Harderwijk als een gezellige winterstad te promoten. Daar doen we het eigenlijk voor", zegt Harderwijker Jop van der Bijl, van Jop's Catering. "De lekkere saté en glühwein helpt natuurlijk ook", voegt hij er lachend aan toe.