zaterdag 2 maart 2024 Menu

Harderwijk Live start met Caribbean Night

Zes zaterdagavonden leve muziek op de Markt

Gepubliceerd:maandag 6 juli 2015

Harderwijk - Zaterdag 11 juli aanstaande is de eerste editie van Harderwijk Live. Het evenement is een jaarlijks terugkerende reeks van zes zaterdagavonden livemuziek op de Markt in Harderwijk. De organisatie is een initiatief van de HOM, de gezamenlijke Horeca Ondernemers op de Markt.

Vernieuwde opzet
De opzet van de avond is iets veranderd. De livemuziek start al vanaf 16.00 uur, zodat na het winkelen nog even geborreld kan worden op een van de terrassen op de Markt. Daarnaast bieden de zes verschillende restaurants op de markt volop keuze in maaltijden.

Swingend programma
Vanaf 16.00 uur gaat Brassband Fidelinas van start. Zij speelt een mix van verschillende Caribische muziekstijlen, zoals Merengue, Soca, Samba & Batudaca. Ook worden top-40 hits gemixt met Caribische klanken.

Salsa DJ Henry en de Solarband
Om 18.00 uur volgt DJ Henry. Deze DJ is gespecialiseerd in Salsa-muziek. De Solarband staat voor warmte en energie. Vanaf 20.00 uur nemen zij hun plaats in op het podium. Ervaren artiesten die garant staan voor swingende ritmes, goede sfeer, gezelligheid en professioneel vakmanschap. Door hun brede muzikale achtergrond is de groep thuis in zowel Salsa, Merengue, Dance Classics als TOP 40 muziek.

Elke week een nieuwe beleving
Naast de Caribbean Night staat Harderwijk Live 2015 een week later in het teken van Soul& Funk, met ondere andere de bekende DJ Yade & J-Sax. De laatste zaterdag in juli is vervolgens the Night of the Pop’s. De drie zaterdagavonden in augustus hebben de thema’s Dance Classics, Hollands Glorie en Rockstars. Meer informatie? www.harderwijklive.nl