zaterdag 2 maart 2024 Menu

Iedema Harderwijk sponsort Serious Request

Ermelose band Backgammon krijgt 3100 euro van Iedema

Gepubliceerd:dinsdag 23 december 2014

Bron: www.ermelovannu.nl

HARDERWIJK – Sportcentrum Iedema uit Harderwijk heeft de Ermelose band Backgammon met 3100 euro gesponsord voor 3FM's Serious Request. De Ermelose band mocht tussen de grote namen spelen tijdens het 40-uur non-stop Jam for Live in het Haarlemse Café Stiels.

De donatie van Iedema gaf de muzikanten Thijs van der Meulen (Zang & Gitaar), Hugo van Dam (Gitaar), Remco Ledder (Bas) en Pim van der Meulen (Drums) een podiumplek tijdens Jam for Life. De mannen vinden het mooi om op deze manier een steentje bij te kunnen dragen voor Serious Reqest. ,,Jam for Life doet vervolgens alle donaties van artiesten en bezoekers in een grote pot die later deze week in zijn geheel gedoneerd gaat worden aan Serious Request," vertelt Hugo van Dam. ,,Voor ons gedoneerde bedrag mogen wij een optreden doen van een half uur." Omdat de mannen er toch waren, gaven ze meteen een optreden in het Gitaarlem huis, op steenworp afstand van het Glazen Huis. ,,We spelen vandaag dus twee keer voor het goeie doel in Haarlem," meldt de enthousiaste gitarist.

Café Stiels staat bekend als de bakermat van de Haarlemse muziek scene. Tijdens speciale uren wordt het publiek getrakteerd op unieke en intieme optredens van grote artiesten. De Ermelose band staat vandaag dan ook geprogrammeerd tussen grote namen als Charly Luske, Speelman & Speelman en Gotcha.