zondag 21 juli 2024 Menu

Informatiebijeenkomsten over komst asielzoekerscentrum

Gepubliceerd:maandag 21 september 2015

foto: gemeente harderwijk

Harderwijk - Op maandagavond 21 september en dinsdagavond 22 september a.s. worden door de gemeente Harderwijk informatiebijeenkomsten georganiseerd over de komst van een asielzoekerscentrum in Harderwijk. Op maandagavond voor direct omwonenden en bedrijven en op dinsdagavond voor alle inwoners van Harderwijk.

Direct omwonenden en/of bedrijven hebben op vrijdagochtend 18 september een brief ontvangen waarin zij worden geïnformeerd over deze ontwikkelingen. Het college begrijpt dat dit besluit vragen op kan roepen en wil oog hebben voor ieders belangen en aandachtspunten.

De gemeente Harderwijk organiseert daarom voor direct omwonenden en/of bedrijven een informatiebijeenkomst op maandagavond 21 september 2015. Namens de gemeente zijn onder andere burgemeester Van Schaik en en de wethouders De Jong en Van Noort aanwezig. Ook zijn een bestuurslid en medewerkers van het COA en een bestuurslid van Landstede aanwezig.

De tweede informatiebijeenkomst is bedoeld voor alle inwoners van de gemeente Harderwijk. Deze wordt op dinsdag 22 september georganiseerd om 19.30 uur op het voormalig kazerneterrein aan de Mecklenburglaan 3 (locatie Landstede). Inwoners zijn hier welkom om 19.30 uur.

Via de link http://www.harderwijk.nl/leven/veelgestelde-vragen-asielopvang_41732/ op de site van de gemeente Harderwijk kunnen inwoners terecht voor vragen. Staat de vraag er niet bij? Dan is de gemeente Harderwijk bereikbaar via telefoonnummer (0341) 411 911 (maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur) of via e-mail asielopvang@harderwijk.nl

bron: Gemeente Harderwijk