dinsdag 4 oktober 2022 Menu

Inschrijving Waterfronttour van start

Gepubliceerd:donderdag 27 augustus 2015

foto: Ton Pors

Op zondag 13 september a.s. wordt de tweede editie van de Waterfronttour verreden. Vanaf de rand van de wijk Waterfront kan jong en oud deelnemen aan verschillende fietsroutes over de Veluwe.

Er zijn routes van 30 of 50 km voor de recreatieve fietser. Sportieve rijders hebben de keus uit een tocht van 80 of 120 km. Voor fanatieke wielrenners is begeleiding door motorfietsers geregeld.Alle deelnemers kunnen lunchen bij Kasteel Essenburgh in Hierden. Bij de finish van de fietstocht wacht een heerlijke barbecue. Aanmelden dient vooraf te gebeuren. Vanaf 15.00 uur kunnen deelnemers gratis het Dolfinarium bezoeken op vertoon van het Waterfronttour-armbandje.

Gezinsleden/vrienden die niet meefietsen, maar die dag wel in Harderwijk willen doorbrengen zijn diverse aantrekkelijke activiteiten binnen handbereik zoals het Stadsmuseum, Open Monumentendag met stadswandelingen en natuurlijk de binnenstad met haar terrasjes. Ook zijn er overnachtingsmogelijkheden bij Hotel Baars of Bungalowpark Het Verscholen Dorp. Meer informatie: www.waterfronttour.nl

Via deze site kunt u zich ook inschrijven voor deelname aan een van de fietsroutes en de barbeque.