zaterdag 2 maart 2024 Menu

Jazzicoon Scott Hamilton op Jazz On The Corner

Tweedaags jazzfestival in Estrado

Gepubliceerd:vrijdag 4 september 2015

Harderwijk - Met het tweedaagse jazzfestival 'Jazz on the corner' kan de jazzliefhebber op vrijdag 11 september en zaterdag 12 september a.s. genieten van twee avonden jazzmuziek in Estrado.

Op vrijdag 11 september kan het publiek swingen op The Soul Snatchers en Blues en Jazz van King of the World en de band The Jazzinvaders. De Jazzinvaders leden behoren tot de top van de vaderlande jazzscène. Zij leveren met The Jazzinvaders zogeheten Danceable Jazz. Goat Music uit Ermelo omschrijven zichzelf als ‘De vrolijkste, meest energieke en muzikaalste kudde van Nederland’.

Op zaterdag 12 september is het genieten van heerlijke jazz met af en toe lyrische sax-lijnen die rechtstreeks je hart in gaan. Scott Hamilton wordt bijgestaan door het Johan Clement Trio en zangeres Léah Kline enn zangeres Izaline Calister. Zij werkte ook mee aan de eerste editie van Jazz on the Corner en zorgde destijds voor kippenvel. De Harderwijker band 'Back on the Corner' wordt bijgestaan door topsaxofonist Willem Hellbreker en enkele muzikale vrienden.

Kaarten kosten in de voorverkoop € 17,50 en aan de deur € 22,50. Voor slechts € 32,50 heeft u een entreekaart voor beide avonden. Kaarten zijn te bestellen via de website en de facebookpagina: Jazz On The corner.

Zie website: www.estrado.nl

Facebook: https://www.facebook.com/estrado.harderwijk


Twitter: Muziekpodium Estrado@muziekpodium


Adres: Parkweg 3, Harderwijk.