zaterdag 2 maart 2024 Menu

Jubilerend koor MiXsing in het zonnetje gezet

Uniek regiokoor viert feest

Gepubliceerd:maandag 6 juli 2015

Harderwijk / Ermelo - Voor de koorleden van MiXsing was het afgelopen zaterdag feest. Het unieke koor dat bestaat uit mensen met en zonder een beperking sloot haar jubileumjaar af met een door het bestuur aangeboden feestdag.

Ruim vijf jaar bestaat het regionale koor MiXsing nu. MiXsing heeft inmiddels 45 leden en voorziet in een grote behoefte aan zanglustigen met een beperking, die het op een gewoon koor niet redden. Het koor bestaat uit leden afkomstig uit Harderwijk, Ermelo en omstreken.

Na het succesvolle jubileumconcert eind vorig jaar, werd het jubileumjaar afgesloten met een feestmiddag op een zonnig terras aan het water bij de Bremerbergsehoek. Afgewisseld met een karaokeshow en aansluitend een warm- en koud buffet, werd het koor vervolgens nog getrakteerd op een zwoele avondboottocht over het Veluwemeer. Het plezier en de vreugde spatte er vanaf bij iedereen!

Het bestuur dat het jarige koor deze dag aanbood, "blikt met een dankbaar gevoel terug op een ‘dag met een gouden randje voor MiXsing".