vrijdag 14 juni 2024 Menu

Meer vormen van fysiotherapie in Hierden

Uitbreiding werkveld maakt meer mogelijk voor bewoners

Gepubliceerd:maandag 9 maart 2015

Hierden - Vanaf 1 maart kent fysiotherapie Hierden nieuwe eigenaren. Met de komst van Erik Steijlen zijn de volgende specialismen bereikbaar voor inwoners van Hierden: Manuele therapie, sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie, lymfedrainage, bekkentherapie, dry needling therapie, echografie en McKenzie therapie.

De vorige eigenaar en oprichter van de fysiopraktijk Hierden, de 63- jarige Jan van Bodegom, heeft de afgelopen week afscheid genomen van zijn praktijk naast het dorpshuis. Hij zal nog wel enkele maanden actief zijn in de nieuwe praktijk die in handen is gekomen van fysiotherapie Vondellaan uit Harderwijk. De zes therapeuten van Vondellaan, zullen elk een aantal dagdelen in de week aanwezig zijn in de praktijk in Hierden. Van Bodegom: “Ik wilde stoppen en had hier en daar wat balletjes opgegooid. Via een kennis kwam ik in aanraking met Erik Steijlen van fysiotherapie Vondellaan. Eigenlijk waren we beiden al heel snel enthousiast om de zaak over te doen. Voor mij met een goed gevoel omdat ik mijn levenswerk goed kan achterlaten en voor Vondellaan is het een mogelijkheid om hun specialisaties ook in Hierden uit de gaan voeren”. De 49- jarige Steijlen beaamt de lezing van van Bodegom. “Wij zijn in 1980 opgericht en altijd aan de Vondellaan gezeten. Sinds 2008 in een gloednieuw onderkomen in het Vondelhuys. We hebben een praktijk die geschoold is op een groot aantal specialisaties. Het is toch geweldig dat wij dat kunnen doortrekken naar Hierden. Vooral voor de bewoners van Hierden betekent het dat ze voor specifieke problemen dicht bij huis kunnen blijven”.
De specialismen van fysiotherapie Vondellaan zijn manuele therapie, sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie, lymfedrainage, bekkentherapie, dry needling therapie, echografie en McKenzie therapie. www.fysiovondellaan.nl