dinsdag 5 maart 2024 Menu

Nanda Roep presenteert boek in bibliotheek Harderwijk

Met wijnproeverij, workshop en haaradvies

Gepubliceerd:zaterdag 13 juni 2015

Harderwijk - Op maandag 22 juni zal Nanda Roep haar derde roman ‘Van familie moet je het hebben en kan je het krijgen ook’ presenteren in de Harderwijker bibliotheek. Daarnaast zijn diverse ondernemers aanwezig met een wijnproeverij, workshops en haaradvies.

In haar derde roman mengt Nanda Roep, oud-journaliste (Viva, Trouw), kinderboekenschrijfster en nu ook uitgeefster, een lach met een traan. De roman gaat over de loop van het leven, de liefde, de invloed van familiebanden en het belang van eigen verantwoordelijkheid.

Naast de boekpresentatie zullen op de avond diverse ondernemers u adviseren over hun producten en dienstverlening. Zo er worden meegedaan aan een wijnproeverij, een creatieve workshop en wordt geadviseerd over de laatste zomerse haartrends. Voor deze avond, die om 19.30 uur in de bieb begint, geldt: Ladies only!. De avond duurt tot ongeveer 22.00 uur.

 

Voor €7,50 (incl. 2 consumpties) bent u een gezellig avondje uit met moeder, dochter, oma of vriendin. Kaartverkoop via kaartverkoop@bnwv.nl en in Bibliotheek Harderwijk.

bron: Bibliotheek Noordwest Veluwe