dinsdag 5 maart 2024 Menu

De Dijk-gitarist Nico Arzbach in Bibliotheek Harderwijk

Liedjes, anekdotes en verhalen in literair café

Gepubliceerd:maandag 19 januari 2015

Harderwijk - Vrijdagavond 20 maart a.s. verzorgt De Dijk-gitarist Nico Arzbach samen met Roland Brunt en Peter Smit een optreden in Bibliotheek Harderwijk. Van zijn tweede solo-cd 'Nieuw gezicht' zullen er diverse liedjes ten gehore worden gebracht. Verder wordt het optreden verlucht met anekdotes en verhalen.

Momenteel toert Arzbach met De Dijk door Nederland ter promotie van het album 'Allemansplein'. In juli 2013 bracht Artzbach in eigen beheer zijn eerste solo-cd  'Zeilen op een vreemde zee' uit. Peter Smit verzorgde de teksten en duizendpoot Nico Arzbach componeerde, zong, speelde de muziek in en mixte de opnames. Na goede kritieken en succesvolle optredens, waaronder in oktober 2013 in Harderwijk, keert Arzbach nu terug met 'Nieuw gezicht'. Naast Nico Arzbach op gitaar, introduceert Peter Smit de liedjes en hanteert De Dijk-collega Roland Brunt de tenor-saxofoon.

Het belooft een bijzondere voorstelling te worden waarbij, behalve eigen composities, van beide albums ook door Arzbach en Brunt geschreven De Dijk-materiaal voorbij zal komen.

Entree voor leden is €8,50 voor niet-leden €10,-. Kaartjes zijn te koop via kaartverkoop@bibliotheeknwveluwe.nl of in Bibliotheek Harderwijk.

Datum: 20 maart a.s. Aanvang: 20.30 uur in Bibliotheek Harderwijk.