dinsdag 5 maart 2024 Menu

Open Huis Vuvera alleen in Ermelo

Nieuw cursusaanbod volksuniversiteit

Gepubliceerd:vrijdag 14 augustus 2015

Harderwijk - Op donderdagavond 27 augustus kunnen belangstellenden zich laten bijpraten over het nieuwe cursusaanbod van volksuniversiteit Vuvera. Dit jaar is er alleen in Ermelo Open Huis.

Wie zich wil laten informeren over het nieuwe cursusaanbod met workshops, lezingen en ander cursusaanbod is welkom in Het Palet aan de Kozakkenkamp 33 in Ermelo. Er is voldoende tijd voor een praatje met de docenten over taalniveau en andere vragen. Omdat veel van de cursussen al half september starten, is het advies om niet te lang te wachten met inschrijven.

Het volledige cursusaanbod van Vuvera is nu ook te bekijken op www.vuvera.nl en op Facebook via https://www.facebook.com/events/537575929725189/

Open Huis: 27 augustus                                                                                                                 Aanvang: 19.00 - 21.00 uur                                                                                                           Locatie: Het Palet, Kozakkenkamp 33, Ermelo.