zaterdag 2 maart 2024 Menu

Politiek geeft laatste rondje Harderwijk

Raadsleden geven laatste rondje in Hierden

Gepubliceerd:woensdag 22 oktober 2014

HARDERWIJK - De raadsleden van de verschillende politieke partijen geven woensdag 29 oktober het laatste rondje tijdens de inloopbijeenkomst Rondje van Harderwijk, een informele bijeenkomst waarin de raadsleden vooral luisteren. Dit keer in het Dorpshuis van Hierden

Tijdens deze informele bijeenkomst kunnen de bezoekers onder het genot van een drankje of kop koffie aan raadsleden vertellen wat zebelangrijk vinden. Wat moet worden gerealiseerd in Harderwijk? De bezoekers kunnen de raadsleden een advies meegeven voor de besluiten die de gemeenteraad de komende jaren moet gaan nemen.

Woensdag 29 oktober is de laatste bijeenkomst van 19.30 - 21.30 uur in het Dorpshuis van Hierden. Aanmelden is niet nodig, iedereen kan gewoon binnenlopen. Schriftelijk reageren kan ook naar gemeenteraad@harderwijk.nl. De lokale politiek volgen? Waarover twitteren en bloggen uw volksvertegenwoordigers en wat is het laatste politieke nieuws? Volg www.facebook.com/RaadHarderwijk en www.twitter.com/RaadHarderwijk.