zaterdag 2 maart 2024 Menu

Prijs personeelsbeleid St Jansdal Harderwijk

Harderwijkse ziekenhuis wint Veerkrachtprijs 2014

Gepubliceerd:woensdag 26 november 2014

HARDERWIJK - Het personeelsbeleid van ziekenhuis St Jansdal in Harderwijk heeft de HR Proffie Veerkrachtsprijs 2014 gewonnen. Deze prijs is nooit eerder aan een ziekenhuis uitgereikt. Volgens de jury is het St Jansdal een organisatie die ondanks druk van buitenaf op eigenheid blijft scoren tegen de fusiegolf in.

De HR Proffie Veerkrachtprijs wordt uitgereikt aan organisaties met een goed HR-beleid, de hippe naam voor personeelsbeleid. Het St Jansdal is beloond met deze HR Proffie Veerkrachtprijs voor het project St Jansdalacademie, van waaruit training en ontwikkeling van de medewerkers plaatsvindt. Het ziekenhuis schenkt hier veel aandacht aan.

De jury is onder de indruk van wat St Jansdal onder andere met het project St Jansdalacademie heeft bereikt. De jury geeft aan dat het binnen een type organisatie als een ziekenhuis moeilijk is om gedragsveranderingen te realiseren en heeft daarom extra bewondering voor het feit dat dit binnen het St Jansdal is gerealiseerd. De jury bestond uit vooraanstaande (HR-)professionals waaronder de directeur van de SER, directie Berenschot en de VP Human Resources Commercial & Global KLM. Kijk voor meer informatie op www.proffie.nl.