zaterdag 2 maart 2024 Menu

Rode loper gaat uit voor Zomermarkt

Kramen op verschillende locaties Binnenstad

Gepubliceerd:maandag 10 augustus 2015

foto: Centrummanagement Harderwijk

Harderwijk - Woensdag 12 augustus a.s. is de vierde editie van de Zomermarkt in de binnenstad van Harderwijk. Jong en oud kunnen genieten van aanbiedingen en acties.

Ondernemer Sander Pelstra is een van de initiatiefnemers. “De rode loper gaat uit en er zijn bij de verschillende winkels leuke acties en aanbiedingen. Bij de modewinkels is de opruiming in volle gang. Kortom, écht even de moeite waard om één van de winkels in de Hondegatstraat te bezoeken”, aldus de enthousiaste ondernemer. Zanger/gitarist Henri Nuyen zorgt woensdagmiddag voor een gezellige muzikale sfeer. 

Voor kinderen is er ook van alles te doen tijdens de zomermarkten. Zo staat er een bungee-trampoline en kunnen kinderen zich op de Vischmarkt zich gratis laten schminken. Ook zijn er gratis suikerspinnen te krijgen. Vanaf 18.00 uur verzorgt drumband Heelsum verschillende optredens.

De kramen van de Zomermarkt zijn te vinden op de Markt, in de Donkerstraat, de Schoenmakerstraat, de Luttekepoortstraat, de Vischmarkt en op de Boulevard.
Bij goed weer duurt de Zomermarkt tot circa 21.00 uur.