dinsdag 5 maart 2024 Menu

Smartlappen in Harderwijk

Blinde Ed zingt tijdens Smartlappenfestival Harderwijk

Gepubliceerd:maandag 17 november 2014

HARDERWIJK - Blinde Ed is vrijdag 21 november een van de 14 artiesten die meedoet aan het Smartlappenfestival in de Binnenstad van Harderwijk. In 2011 deed Ed mee aan The X-Factor, bereikte de finale, werd even een BN-er. Inmiddels doet hij weer gewoon waar hij het beste in is: zichzelf begeleidend op toetsen een muzikaal feestje bouwen waar de vonken van afvliegen.

Ed speelt bij Hotel Baars in de Smeepoortstraat . Zo vind je bij Luigi’s Haagse Sjakie en zorgen de Haco’s bij Nicky’s Inn voor de juiste sfeer. Je deint bij Tommy’s mee op de liedjes van de Dutch Tornado’s en je laat je verrassen door de surprise act bij het naastgelegen Gerritje.

Meezingen met Peter Bakenburge kan in De Belofte. Duo Anderhalf vertonen hun kunsten bij Allure en dan kun je nog kiezen of je Babs & Vera gaat zien bij Delish of toch bij Sir Jack gaat kijken naar de Plus Band. De Bierelier heeft Willem Wonda & Remco in huis, terwijl je bij ’t Schippertje met Gerben Tijssen mee lalt. Het wordt een feestje in de Gauwigheid met Egbert Dijkhuis en je sluit af met de Amsterdamse avond in Maatjes.

Workshop Smartlappen zingen
Vind je het nog lastig om zelf een smartlap te zingen? Dan moet je zeker even langs Cafvino Dulce op de Vuldersbrink. Daar geeft Greetje de Oude zelfs een kleine workshop smartlappen zingen. Met de juiste tips & trucks kun je straks dus zelf de bühne op!

Vanaf 21.00 uur gaan de verschillende artiesten starten. De entree is gratis, het bier staat koud dus kom vooral binnen.