zaterdag 2 maart 2024 Menu

Smeepoort Menswear gezelligste winkel van Harderwijk

Kldeingzaak beloond door klanten

Gepubliceerd:maandag 9 februari 2015

Harderwijk - Smeepoort Menswear is verkozen tot de gezelligste winkel van de gemeente Harderwijk en is nu in de race voor de provinciale en landelijke titel. De tweede plaats werd behaald door Koningskind uit de Hondegatstraat. Au Vin, de wijnwinkel van Peter Sitsen uit de Smeepoortstraat, behaalde een mooie derde plaats.

Klanten hebben de winkel van Diana en Rick Jansen op verschillende criteria gewaardeerd zoals het assortiment, het advies en de klantvriendelijkheid. Smeepoort Menswear haalde de meeste stemmen en heeft de hoogste waardering. Smeepoort menswear heeft zich nu geplaatst voor de finale ronde. In deze ronde wordt er gestreden voor de provinciale en landelijke titel. ‘En nu willen we winnen ook’, aldus een enthousiaste Diana Jansen.

‘Sinds 18 maart 2014 zijn wij gevestigd in de Donkerstraat. Deze nieuwe locatie was echt een nieuwe uitdaging! Behalve onze trouwe klanten die al bekend waren met onze winkel op de oude locatie, hebben we ook veel nieuwe klanten geholpen dit jaar. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke benadering, service én kwaliteit. Dat dit uiteindelijk heeft mogen leiden tot deze nominatie is dus echt een beloning voor het harde werken van afgelopen jaar’ vertelt Rick Jansen.

De winkel met de meeste stemmen en het gemiddelde waarderingscijfer mag zich de gezelligste winkel van Nederland noemen. Alle winkels die uitgeroepen worden tot provinciewinnaar, worden op 15 maart gehuldigd in Kasteel de Hooge Vuursche. Tijdens de feestelijke Award uitreiking nemen zij hun award in ontvangst en wordt bekend gemaakt welke winkel naar huis gaat met de landelijk titel "Gezelligste Winkel van Nederland".

Iedereen kan stemmen tot en met 23 februari 2015 via www.gezelligstewinkel.nl. Stemmen kan maar liefst 3 keer; 1x via de mail, 1x via facebook en 1x via sms.