zondag 21 juli 2024 Menu

Spoedzorg in de spotlights

Ziekenhuiscabaret in Theater Harderwijk

Gepubliceerd:maandag 30 maart 2015

Harderwijk - Op donderdagavond 9 april a.s. organiseert Ziekenhuis St Jansdal een bijzondere theateravond in Theater Harderwijk over spoedzorg. Medewerkers van de Spoedeisende Hulp belichten samen met de ziekenhuiscabaretgroep Placebo het thema spoedzorg. De voorstelling staat onder de algehele leiding van regisseur Arthur van Vliet.

Voorafgaand en na afloop is er een informatiemarkt over de spoedzorg in Harderwijk. Aanwezig zijn onder andere: huisartsenpost Medicamus, afdeling SEH, ambulancedienst Witte Kruis, Tactus, SEH-vrijwilligers, de gipskamer en werving en selectie. Bij de ingang van het theater staat een ambulance. Belangstellenden kunnen een kijkje nemen in de ambulance en uitleg krijgen van een ambulancebroeder. Daarnaast is er de mogelijkheid om tijdens een meet and greet kennis te maken met de zorgverleners die in St Jansdal verantwoordelijk zijn voor spoedzorg.

Rondom het thema spoedzorg heeft Ziekenhuis St Jansdal ook een magazine uitgebracht. Bij alle huishoudens in de regio Noordwest-Veluwe en in een deel van de provincie Flevoland valt dit magazine in de week van 1 april op de mat. Het magazine geeft een compleet beeld over de spoedzorg in Harderwijk. Vanaf maandag 31 maart is het magazine ook af halen bij de recepties in het ziekenhuis en de poliklinieken Dronten en Nijkerk.

Plaatsen reserveren kan via www.stjansdal.nl/theateravond. De toegang is gratis.                       Aanvang voorstelling: 19.30 uur. Zaal open: 19.00 uur. Meet and greet en informatiemarkt van 21.00 - 22.00 uur.

U ontvangt van uw aanmelding een bevestiging. Dit is tevens uw entreebewijs. U wordt verzocht om bij de ingang een print van de bevestiging te laten zien of deze te tonen op uw mobiel. Op de website  informatie over de show. Vol = vol!

bron: Ziekenhuis S Jansdal