zondag 21 juli 2024 Menu

St Jansdal-chirurg in Gelders tv-programma

Het leven als chirurg in twaalf delen

Gepubliceerd:maandag 2 maart 2015

Harderwijk - Vanaf 8 maart a.s. is dr. Marc van Tilburg van het Harderwijkse St Jansdalziekenhuis te zien in de twaalfdelige serie 'Krüger komt kijken'. Presentatrice Angelique Krüger kijkt tijdens het programma van Omroep Gelderland mee met zes Gelderse zorgverleners, waaronder chirurg Marc van Tilburg.

Marc van Tilburg is een chirurg met kennis op verschillende vlakken, waaronder op het gebied van (lies-)breuk chirurgie en de buik- en oncologische chirurgie. Tijdens zijn opleiding chirurgie koos Marc voor de mammachirurgie en de buikchirurgie.

Marc van Tilburg wordt gevolgd in allerlei situaties, om de kijkers een beeld te geven van het leven als chirurg. In één van de afleveringen haalt presentatrice Angelique Krüger Marc thuis op, om met hem in alle vroegte richting het ziekenhuis te lopen. Tijdens de wandeling naar het ziekenhuis vertelt Marc over zijn beroep. Tijdens een operatie legt Marc aan Angelique uit wat hij doet en krijgen de kijkers een kijkje in de operatiekamer. Ook mag Angelique meekijken tijdens een spreekuur en bezoekt zij het Mammacongres.

‘Krüger Komt Kijken’ wordt vanaf 8 maart iedere zondagavond om 18.20 uur uitgezonden en daarna ieder uur herhaald. In totaal zijn er twaalf uitzendingen.

Kijk voor meer informatie op: www.gld.nl

Bron: Ziekenhuis St Jansdal