dinsdag 5 maart 2024 Menu

Succesvolle bluesroute in Harderwijkse binnenstad

Liefhebbers genieten van muziek en mooi weer

Gepubliceerd:maandag 18 mei 2015

foto: Erik Rudolfs

Harderwijk - Jong en oud genoot afgelopen vrijdag in de binnenstad van Harderwijk van bluesmuziek en vrolijke ritmes. Door het mooie weer werden sommige optredens in de goed gevulde cafés naar buiten verplaatst. De Bluesroute is een gezamenlijk initiatief van verschillende horecaondernemers.

Elk jaar weer kan de Bluesroute rekenen op een grote groep trouwe fans. Dat blues niet aan leeftijd is gebonden bleek al snel: jong en oud genoot van bluesklanken in een gezellige ambiance. In de kroegen en bars speelden onder andere: Wood, 991/2, the Underground Funk Band, the Too Mutz Blues Band, Blooze on the Rocks en Johnny Clark & the Outlaws. Door het mooie weer waren de bands van Luigi’s en de Boterlap zelfs naar buiten verplaatst, waardoor het genieten was op de terrassen op de Markt.

Gespot tijdens de Bluesroute?
Tijdens de Bluesroute is fotograaf Erik Rudolfs op stap gegaan om foto’s te maken van de bands en de vele bezoekers. Ben je ook gespot door onze fotograaf? Kijk snel op de nieuwe website www.horecaroute.nl voor de foto’s en een leuke sfeerimpressie.

Op Tweede pinksterdag zijn de winkels in de Harderwijkse binnenstad van 12.00 tot 17.00 uur geopend.