zaterdag 2 maart 2024 Menu

Tiende Valentijnsverwenochtend in St Jansdal Harderwijk

Belangeloze lichaamsbehandelingen voor (ex)kankerpatiënten

Gepubliceerd:vrijdag 23 januari 2015

Harderwijk - Voor de tiende keer organiseert Ziekenhuis St Jansdal in samenwerking met de afdeling Harderwijk van de Borstkanker Vereniging Nederland (BVN) een Valentijnsverwenochtend. Op 13 ferbruari a.s. worden (ex)kankerpatienten in de gelegenheid gesteld om diverse lichaamsbehandelingen te volgen.

De (ex) kankerpatiënten kunnen op 13 februari deelnemen aan diverse workshops, zoals een massage, een schoonheidsbehandeling, haarverzorging of hand- en voetverzorging. Tijdens de behandelingen krijgen de deelnemers veel tips mee voor thuis. De workshopdocenten werken belangeloos aan deze ochtend mee. Tussendoor is er ruim de gelegenheid om met elkaar ervaringen te delen. De ochtend is in eerste instantie bedoeld voor patiënten die in de afgelopen drie jaar geconfronteerd zijn met de ziekte. Belangstellenden wordt geadviseerd zich tijdig aan te melden in verband met het beperkt aantal plaatsen.  De verwenochtend begint om 9.30 uur en duurt tot circa 13.00 uur.                                                                                                                                

Nadere informatie is verkrijgbaar via Gerda Kroon, coördinerend oncologie verpleegkundige van ziekenhuis St Jansdal: 0341-463851.

Aanmelden via de website: www.stjansdal.nl/voorlichting per e-mail: documentatie@stjansdal.nl of telefonisch: 0341 463 420.