dinsdag 5 maart 2024 Menu

Uitmarkt Harderwijk 4 & 5 september 2015

Promotie van een nieuw seizoen cultuur proeven

Gepubliceerd:maandag 6 juli 2015

foto: Jaap Reedijk

Harderwijk - Op vrijdag 4 en zaterdag 5 september 2015 zijn alle culturele organisaties in Harderwijk vertegenwoordigd om het komende culturele seizoen te openen. Naast muziek, dans en theater is er plaats voor beeldende kunst, film, literatuur en kinderactiviteiten.

Op vrijdagavond 4 september trakteert Theater Harderwijk op een hilarische voorstelling van cabaretier Ronald Snijders. Speciaal voor normale mensen presenteert absurdist Snijders een groots opgezette split personality show. Het showballet, de kandidaten, de gastartiesten en de gestoorde nieuwsbulletins, het komt allemaal uit zijn hoofd. In het voorprogramma zal cabaretgroep Bodt optreden, de kleinkunstgroep is afkomstig van Cultuurkust.

Zaterdag 5 september is er in de binnenstad van Harderwijk een kunstmarkt in de Smeepoortstraat en spelen er bandjes op verschillende locaties in het centrum. Theater Werkplaats geeft een preview, er staat een theaterwagen en een voorleestent voor de kinderen. Verder is er theatersport, film en cabaret. Ook zal de tweede editie van de Harderwijkse “Sterren op het Doek” plaatsvinden met een bekend model en komt kinderboekenschrijfster Nanda Roep langs in de Bibliotheek.

Voor meer informatie en het programma: www.uitmarktharderwijk.nl