dinsdag 5 maart 2024 Menu

Brilstand bij Hierden – VIOS

roodhemden blijven zevende op rangliijst

Gepubliceerd:zondag 7 december 2014

HIERDEN- In de tweede klasse G is het Hierden niet gelukt de thuiswedstrijd tegen het een plek hoger geklasseerde VIOS Vaassen in winst om te zetten. De manschappen van Peter Epe bleven steken op 0-0.

,,Wanneer er al een ploeg aanspraak mocht maken op de overwinning waren wij dat", sprak verdediger Endy Epe. ,,VIOS heeft, op een vrije trap na, geen kans gehad. Wij wel, maar niet echt uitgespeelde. Bij winst waren we niet alleen voorbij VIOS gegaan, maar ook Unicum. Toch voelt het gelijkspel niet als een nederlaag. We hebben wel aardig gespeeld en kunnen dit weer doortrekken naar de volgende wedstrijden," aldus de Harderwijker.

Ook voor plaatsgenoot Brian Klaassen was de doelpuntloze remise een tegenvaller. ,,Als je bij ons naar de kansen kijkt, is het jammer dat je niet wint", aldus de aanvaller. ,,Ik had gewoon zelf een doelpunt moeten maken. Bij een corner stond ik op vijf meter van het doel. Ik verwachtte dat de keeper in mijn nek zou komen en sprong. Daardoor kopte ik over. Die bal had er gewoon in gemoeten. Dat reken ik mezelf aan en is gewoon kut. Dan hadden we na een halfuur met 1-0 voor gestaan en was de wedstrijd heel anders gelopen.”