dinsdag 5 maart 2024 Menu

Coach Hartenberg trots na zege EFC’58

invaller Alfons van Panhuis matchwinner

Gepubliceerd:maandag 10 november 2014

DOORNSPIJK – Coach Paul Hartenberg kon zijn geluk niet op na de 1-2 zege van EFC’58 op koploper DSV’61. Zijn ploeg revancheerde zich daarmee van de thuiszeperd tegen VVOP(1-5 verlies).

,,Ik ben enorm trots en zeker na vorige week'', zei de Ermelose oefenmeester. ,,Zij hadden misschien wel meer kansen maar wij hadden de grootste en ik vond de overwinning dan ook niet gestolen.”

Hartenberg had een gelukkige hand van wisselen. Bij een 1-1 stand bracht hij Alfons van Panhuis voor Fred van de Loo. Het bleek een voltreffer want nadat een schot door de keeper bijzonder matig werd verwerkt was het de invaller die door goed door te jagen de bal over de lijn kon dribbelen, 1-2.

Eelco Daemen had de Ermeloërs een paar minuten daarvoor uit een strafschop naast de Doornspijkers geschoten. ,,Hij had daarvoor twee hele grote kansen gemist en ging achter die bal staan en daar zat frustratie in en hij joeg de bal bijna door het net hoog in de goal,” aldus Hartenberg.

EFC’58 heeft door de overwinning weer aansluiting met de top gekregen. De ploeg staat met slechts vijf punten achter de nieuwe koploper VVOP op de zesde plaats.

 Foto: Invaller Alfons van Panhuis is het stralende middelpunt nadat hij EFC'58 op voorsprong heeft gezet.