dinsdag 5 maart 2024 Menu

De Mezen op de horens genomen door koploper Bully

leermoment voor jonge Harderwijkse hockeyers

Gepubliceerd:maandag 3 november 2014

HARDERWIJK – De hockeyers van De Mezen, uitkomend in de derde klasse F, verloren thuis met 2-1 van koploper Bully uit Oldenzaal.

De Harderwijkers hadden voor het duel vier punten vier punten achterstand en zagen het verschil door de nederlaag oplopen tot zeven punten.

Opvallend bij de thuislcub was het optreden van Sander Kraaij. De 34-jarige routinier had al een uitwedstrijd met het tweede team in de benen en was snel van­uit Zwolle teruggekeerd om de hoofdmacht de helpende hand toe te steken.

Na het aanvangsignaal arriveerde hij op het sportpark aan de Parkweg, trok snel een shirt aan en mengde zich in de strijd.

De veteraan kreeg bij de 2-1 stand nog de uitgelezen mogelijkheid om zijn ploeg langszij te slaan maar de enige strafcorner van de Harderwijkers bleef zonder succes.

,,Ik hoopte dat ie erin zou gaan maar de lijnstop pakte hem heel goed en dat was zonde,” kaartte de oudgediende na. ,,Die jongens hebben terecht gewonnen maar het zomaar 2-2 kunnen worden. We hebben tegen de nieuwe kampioen gespeeld. Deze jongens zijn contant veel sneller en houden het ook heel lang vol. Dat ontbreekt nog bij ons en dat heeft ook met een stukje ervaring te maken binnen De Mezen. Er zijn bij ons een hoop jonge jongens bijgekomen en je ziet dat ze het steeds meer gaan oppakken. Ik denk dat we de volgende keereen hele andere wedstrijd zullen zien wanneer we we weer tegen deze jongens spelen.”