donderdag 28 maart 2024 Menu

De neuzen staan bij Nunspeet dezelfde kant op

Ploeg van Jan van den Berg als vierde de winterstop in

Gepubliceerd:maandag 15 december 2014

HARDERWIJK- In de eerste klasse D won Nunspeet met 1-3 bij asv Dronten. De zege betekende voor de ploeg van Jan van den Berg de vierde op rij en gaat daardoor als vierde de winterstop in.

,,Dit is een topresultaat”, sprak rechtsback Arnout Vrieling. ,,We hebben tijdens de wedstrijdbespreking nog tegen elkaar gezegd: willen we nog wat, dan moeten we deze wedstrijd winnen. Dit was een voorbeeldwedstrijd van hoe je als team kunt knokken en met zijn allen hetzelfde doel nastreeft.”

Goals van Henk Baum en Nick de Graaf (strafschop) zorgden bij rust voor een comfortabele voorsprong voor de bezoekers, 0-2.

Via Dada Bugera kon de thuisclub tien minuten na rust nog aanhaken. Vrieling ,, Het enige dat ze deden, was lange ballen naar voren geven. We hebben nog wel eventjes onder druk gestaan, maar uit de counter scoorden we via Henk Baum de 1-3."

Smet op de overwining was wel de tweede gele kaart voor Eyup Terlemez (vanwege spelbederf).