dinsdag 5 maart 2024 Menu

FC Horst niet langs tiental FC Zutphen

Geblesseerde Keizer baalt van puntenverlies

Gepubliceerd:maandag 15 december 2014

ZUTPHEN – In de eerste klasse D speelde FC Horst tegen FC Zutphen een uur lang met een man meer, maar kwam niet verder dan een 1-1 remise.

,,Ik heb tandenknarsend en klappertandend langs de kant de kant gestaan”, zei Rocco Keizer. De spits was aandachtig toeschouwer vanwege een kniekwetsuur, maar kwam te laat om te zien hoe zijn ploeggenoten al na dertig tellen tegen een achterstand aangluurden door een treffer van Emir Balavac. Keizer: ,,Ik ging voor de wedstrijd nog snel even een ´balletje pinda´ halen in de kantine. ik hoorde de mensen juichen en dacht dat de pupil van de week had gescoord, maar toen was het was het al 1-0 voor Zutphen.”

Nog binnen het kwartier viel de gelijkmaker door Miquel Welles; na weifelend optreden van keeper Dominic van Hoof.

Na een halfuur ontving Samad Ezafzafi namens de thuisclub zijn tweede gele kaart. De mannen van trainer Etie Jansen sloegen echter geen munt uit de overtalsituatie en mochten uiteindelijk de handen  dichtknijpen met een punt. 

,,Het zag het er helaas niet goed uit", aldus Keizer, die baalde dat hij niet in actie kon komen. ,,We hadden de drie punten goed kunnen gebruiken tegen een directe concurrent en ik had wel een of twee doelpunten kunnen maken.”

Overigens denkt de Harderwijker bij de hervatting van de competitie gewoon weer van de partij met de thuiswedstrijd op 24 januari tegen DOS´37.