dinsdag 5 maart 2024 Menu

Handbalvereniging start eerste seizoen

Nieuwe leden zijn welkom

Gepubliceerd:woensdag 9 september 2015

foto: Handbalvereniging Harderwijk

Harderwijk - Handbalvereniging Harderwijk heeft begin deze maand officieel afgeworpen voor het eerste volledige seizoen in haar korte bestaan. Met vier teams in de competitie heeft HV Harderwijk haar aantal teams verdubbeld ten opzichte van vorig seizoen met inmiddels al twee gewonnen wedstrijden.

Afgelopen weekend hebben het heren- en damesteam hun eerste wedstrijd volbracht, vol nieuwe energie en enthousiasme gingen zij ertegenaan. Helaas heeft dat nog niet tot de eerste punten voor Harderwijk geleid.

Naast het F-team, het heren- en damesteam zal er binnenkort ook met een damesteam worden gestart in de midweekse competitie. Inmiddels is de vereniging ook bijna zover van start te kunnen gaan in de competitie met A/B junioren. Hiervoor zijn nog een paar meiden nodig in de leeftijd van 15 tot 18 jaar. Natuurlijk is ook altijd plek voor nieuwe leden in andere leeftijdscategorieën.

Om de plannen op sportief gebied voor komende tijd te realiseren zijn er ook financiële middelen nodig, bijvoorbeeld voor de aanschaf van oefen- en wedstrijdmateriaal, organisatie van toernooien en de huur van sportaccommodaties.

Iedereen kan door middel van donatie, sponsoren of adverteren onderdeel worden van het sportieve- en commerciële plan van Handbalvereniging Harderwijk.

Donaties via CreditCard kan ook middels de CrowdFunding website: www.gofundme.com/hvharderwijk

Elke woensdag is er training in Sporthal Drielanden (De Bogen), iedereen is welkom om eens te komen kijken en mee te doen!

Kijk op: www.hvharderwijk.nl